Er komen weer steeds meer aanbieders van minileningen. Een minilening afsluiten zou daardoor wellicht in de toekomst nog een heel stuk eenvoudiger kunnen gaan worden. Als we in Google de zoekterm “minilening afsluiten” invoeren krijgen we, zeker bij de advertenties, steeds meer resultaten te zien van daadwerkelijke verstrekkers van dit soort leningen.
Meer aanbieders van minileningen heeft natuurlijk voor u ook diverse voordelen. Overigens zijn dit over het algemeen geen banken die het aanbieden, maar eerder commerciële partijen en zo nu en dan een crowdfunding partij die dit aanbied. De concurrentie wordt in ieder geval weer groter voorlopig. En dat kan u een aantal voordelen opleveren.

Meer aanbieders van minileningen? Meer keuze!

Het grote voordeel van het hebben van meerdere aanbieders van minileningen is dat er wat meer onderlinge concurrentie komt.
Hierdoor is de kans groot dat er ten eerste wat druk komt op de marges voor de verstrekkers van de minileningen, kortom dat de prijzen voor de minilening voor u kunnen gaan dalen. Daarnaast is de kans groot dat ze steeds sneller de zaken zullen willen afhandelen. Binnen 10 minuten geld lenen is dan naar alle waarschijnlijkheid weer sneller mogelijk.

Ferratum Minilening Afsluiten
Max € 800,-
Geen BKR toetsing
van 21 tot 69 jaar
Maximaal 45 dagen
 
Loandome Minilening Afsluiten
Max € 500,-
van 21 tot 65 jaar
Maximaal 30 dagen
rente 0,66% per dag
 
Doorlopend krediet afsluiten
Max € 75.000,-
BKR toetsing
van 21 tot 68 jaar
Voor 72 jaar inlossen
 

Meer keuze, meer service

Met meer aanbieders van minileningen is de kans groot dat er meer service voor u komt. Bij een grotere concurrentie heeft u meer kans dat de aanbieders prijzen zullen verlagen of service zullen verhogen. En misschien zelfs wel beide zullen doen.
Vergelijk altijd de aanbieders met elkaar. Voor minileningen zijn er op dit moment ongeveer 5 aanbieders. Door deze met elkaar te vergelijken ziet u direct waar u voordelig uw minilening kunt gaan aanvragen en afsluiten.

Klein bedrag lenen? Ook andere vormen mogelijk!

Meer aanbieders van minileningen is natuurlijk prettig. Maar als u een klein bedrag van enkele honderden Euro’s wilt lenen is geld lenen in de vorm van een minilening toch een dure oplossing. Een kleine lening afsluiten bij vrienden, bekenden of familie kan in veel gevallen een heel stuk voordeliger zijn.