Een persoonlijke lening aanvragen en direct afsluiten, het kan allemaal bij leningafsluiten.com. Een persoonlijke lening aanvragen is te allen tijde kosteloos en vrijblijvend en brengt geen verplichtingen met zich mee. Een persoonlijke lening aanvragen kost u enkele minuten van u tijd. Daarna gaan wij voor u aan de slag om een voordelige offerte voor u te kunnen verkrijgen bij de banken.

[FinanceMe]

Gratis uw persoonlijke lening aanvragen

Zoals al aangegeven is een persoonlijke lening aanvragen te allen tijde kosteloos en vrijblijvend. U gaat pas iets betalen aan uw lening als u uw kredietofferte heeft ondertekent en met de gevraagde documenten aan ons heeft geretourneerd en als de offerte door de bank is afgewikkeld.
Omdat wij geen persoonlijk direct contact met u hebben, hebt u na het aangaan van de overeenkomst (de datum van uitbetaling van uw lening) nog twee weken de tijd om uw overeenkomst te ontbinden. Dit omdat uw lening bij een “verkoop op afstand” tot stand is gekomen.

Hoe werkt een persoonlijke lening aanvragen

Persoonlijke lening aanvragenEen persoonlijke lening aanvragen is eenvoudig. Als u ons lening afsluiten aanvraagformulier invult komt de aanvraag bij ons in de kredietsystemen binnen. Op werkdagen beoordelen wij uw kredietaanvraag binnen enkele uren. Als u het aanvraagformulier volledig heeft ingevuld kunnen wij snel voor u aan de slag.

Hoe lang duurt het voor ik een reactie krijg op mijn aanvraag?

Een persoonlijke lening aanvragen begint met het invullen van het aanvraagformulier. Als wij deze volledig hebben ontvangen weten wij op werkdagen binnen enkele uren wat de mogelijkheden voor u zijn. Als uw aanvraag onverhoopt wordt afgewezen zullen wij u in ieder geval een email zenden. U krijgt dus altijd een reactie van ons. Tijdens onze openingstijden weet u dus vrij snel wat de mogelijkheden bij leningafsluiten.com zijn. Of u een kleine lening wilt gaan afsluiten of een grote lening maakt bij ons overigens geen verschil. Een kleine lening afsluiten of een grote maakt voor ons geen verschil.

Kan ik nog wisselen naar een doorlopend krediet?

Uiteraard kunt u altijd nog wisselen naar een offerte voor een doorlopend krediet. Onze adviseurs nemen ook altijd even de voorwaarden van de lening met u door. U kunt dan altijd nog besluiten of u uiteindelijk kiest voor een persoonlijke lening of een doorlopend krediet.