Een lening afsluiten is tegenwoordig al minder eenvoudig dan enkele jaren terug. Geld lenen met een tijdelijk contract is echter een mogelijk nog grotere uitdaging. Toch is er voor mensen met een tijdelijk dienstverband ook nog wat goed nieuws te melden. Niet alleen zijn de banken het afgelopen jaar wat soepeler geworden als u een tijdelijk dienstverband heeft. Ook het idee dat het met een tijdelijk dienstverband mogelijk moet zijn om uw huidige lening over te sluiten begint steeds meer te leven.

Ferratum Minilening Afsluiten
Max € 800,-
Geen BKR toetsing
van 21 tot 69 jaar
Maximaal 45 dagen
 
Loandome Minilening Afsluiten
Max € 500,-
van 21 tot 65 jaar
Maximaal 30 dagen
rente 0,66% per dag
 
Doorlopend krediet afsluiten
Max € 75.000,-
BKR toetsing
van 21 tot 68 jaar
Voor 72 jaar inlossen
 

Waar kunt u geld lenen met een tijdelijk dienstverband?

Zoals aangegeven hebben de banken de richtlijnen de afgelopen jaren iets versoepeld. De ene bank neemt 100% van uw inkomen mee, indien u aan kunt tonen dat u de afgelopen drie jaren inkomen uit arbeid heeft gehad.
De voordeligste bank, de bank met de laagste rente van Nederland, neemt u inkomen 100% mee indien u boven de 30 jaar bent, en een koopwoning heeft. U hoeft dan verder niet aan te tonen dat u de afgelopen jaren werk heeft gehad. U kunt uw lening eenvoudig aanvragen door op een van de buttons te kiezen bij het doorlopend krediet of de persoonlijke lening. U kunt dan direct een persoonlijke lening afsluiten of een doorlopend krediet afsluiten. Net waar uw voorkeur naar uitgaat.

Waar moet u op letten bij het geld lenen met een tijdelijk dientstverband?

Als u wilt gaan lenen, en u heeft een tijdelijk dienstverband. Houdt u er dan rekening mee dat het zo kan zijn dat uw contract niet verlengd wordt. Als dit het geval is, zult u met 30% van uw bruto inkomen terug kunnen vallen. Een lening zou dan niet meer betaalbaar kunnen zijn. Een lening kan dan een last worden. Wees de problemen die een lening kan geven voor, en zorg ervoor dat uw lening geen last wordt. Leen niet het maximale maar zorg dat u er zeker van bent dat u uw lening in alle gevallen nog kunt betalen.