Een kleine lening afsluiten kan soms een uitkomst zijn. We kennen het allemaal. Het is de maand van het vakantiegeld. Maar halverwege de maand ziet u uw banksaldo al snel slinken. Om net nog even de maand door te komen kan een kleine lening afsluiten een prima oplossing zijn. Een kleine lening afsluiten zorgt er soms voor dat u op een fijne manier kunt blijven doorgaan, en dat uw slapeloze nachten even over zijn.

Waar kunt u een kleine lening afsluiten?

Ferratum Minilening Afsluiten
Max € 800,-
Geen BKR toetsing
van 21 tot 69 jaar
Maximaal 45 dagen
 
Loandome Minilening Afsluiten
Max € 500,-
van 21 tot 65 jaar
Maximaal 30 dagen
rente 0,66% per dag
 
Doorlopend krediet afsluiten
Max € 75.000,-
BKR toetsing
van 21 tot 68 jaar
Voor 72 jaar inlossen
 
Een kleine lening afsluiten kunt u op verschillende manieren. Wij weten zelf echter ook, uit ervaring, dat een kleine lening afsluiten meestal met spoed moet gebeuren. Een kleine lening wordt vaak op het laatste moment afgesloten. Een belangrijke afweging bij het maken van de keuze voor waar u de kleine lening wilt gaan afsluiten, is de vraag hoe snel men uw aanvraag kan afhandelen. U kunt dan voor twee partijen kiezen:
De professionele kredietbemiddelaars, dit zijn partijen die gespecialiseerd zijn in het verstrekken van het doorlopend krediet en de persoonlijke lening. Als u hen uitdaagt, en aangeeft dat u het geld met spoed nodig heeft kunnen zij er in sommige gevallen voor zorgen dat uw lening binnen 10 minuten wordt goedgekeurd. Ze mailen dan de offerte naar u toe, als u de offerte ondertekent en per mail retourneert dan kunnen de bemiddelaars in sommige gevallen ervoor zorgen dat het geld binnen 24 uur daadwerkelijk op uw rekening staat. Dat is dus bijzonder snel geld lenen.

Een andere goede optie is de minilening, u moet er hierbij wel rekening houden met het gegeven dat u maximaal € 800,- kunt lenen per verstrekker. Daarnaast moet u rekening houden met een maximale looptijd van 30 dagen.
Als dit voor u geen probleem is, dan kunt u ervoor kiezen om een minilening af te sluiten. Een kleine lening afsluiten kan dan binnen 10 minuten geregeld zijn! Dit kan echt, indien u bestaande klant bent bij één van de verstrekkers van de minilening.

Vergeet niet de grote leningen

Een kleine lening afsluiten kan een dure lening zijn. Als u op dit moment al leningen heeft lopen kan het veel voordeliger zijn om ook de leningen die u nu al heeft zoals roodstanden op de betaalrekening en creditcards, als u deze leningen samenvoegt en een nieuwe lening afsluit bespaart u dit veel geld. Losse leningen met lage limieten zijn vaak vele malen duurder dan één grotere lening.