Het lijkt onmogelijk, een lening afsluiten zonder inkomen, toch zijn er nog een aantal mogelijkheden om een lening af te sluiten. Ook als u geen inkomen heeft. U zult alleen iets creatiever moeten zijn dan alleen een keer het “Googlen” op de woorden geld lenen.

Hoe kunt u een lening afsluiten zonder inkomen

Misschien is hoe niet helemaal de juiste vraag om te beantwoorden. Of in ieder geval niet om alleen deze vraag te beantwoorden. Het gaat meer om de combinatie van vragen hoe en waar u een lening afsluiten zonder inkomen mogelijk kan maken.
Allereerst weet u zelf al dat u bij de reguliere banken in ieder geval niet moet zijn. Ook een minilening afsluiten is niet mogelijk zonder inkomen. De beste optie voor een lening afsluiten zonder inkomen is een lening afsluiten bij particulieren. Geld lenen van familie of vrienden is eigenlijk de enige optie om een lening afsluiten zonder inkomen als particulier mogelijk te maken. Dit zijn overigens over het algemeen ook de leningen met de minste rompslomp en leningen waarbij het mogelijk is om zonder BKR toetsing geld te lenen binnen 10 minuten.

Lening afsluiten zonder inkomen als zelfstandige

Een lening afsluiten zonder inkomen is als particulier dus alleen mogelijk bij vrienden of bekenden. Bij zelfstandigen ligt dit anders. Een lening afsluiten zonder inkomen als zelfstandige kan natuurlijk wel mogelijk zijn. Als u start met uw onderneming. Of wilt gaan starten is het namelijk goed mogelijk dat u nog geen inkomen heeft uit de onderneming.
Met een goed bedrijfsplan kan het mogelijk zijn om een lening rond te krijgen bij de banken. Ook Crowdfunding kan een mooi alternatief zijn om een lening afsluiten zonder inkomen toch nog mogelijk te maken. Wij raden u dan ook aan om hiervoor altijd een kijkje te nemen op de diverse platformen. Bij voorkeur uiteraard degene met een AFM vergunning.

Een lening afsluiten zonder inkomen en zonder rompslomp

Een lening afsluiten zonder inkomen zal overigens, zeker bij de particulieren, zonder rompslomp moeten kunnen. Omdat u geen inkomen heeft kunt u natuurlijk ook geen salarisstroken overleggen. Daarom zal voor u een lening afsluiten over het algemeen ook een lening afsluiten zonder rompslomp zijn. Als tip willen wij u alleen nog meegeven om gemaakte afspraken wel goed na te komen. Dit kan de doorslag geven om een eventuele volgende lening ook nog te kunnen verkrijgen.